Kenpä tuohon tutkijaksi,
tutkijaksi, tuomariksi?
Vaka vanha Väinämöinen
tietäjä iän-ikuinen,
sepä tuohon tutkijaksi,
tutkijaksi, tuomariksi!

YLEINEN TIEDONANTOVELVOLLISUUS

 

1) Palveluntarjoajan nimi ja oikeudellinen muoto; Lakiasiaintoimisto Väinämöisen Laki Oy

2) Mihin kaupparekisteriin tai muuhun vastaavaan julkiseen rekisteriin palveluntarjoaja on mahdollisesti merkitty sekä palveluntarjoajan yritys- ja yhteisötunnus tai muu vastaava tunniste kyseisessä rekisterissä; Kaupparekisteri, Y-tunnus: 2869267-8

3) palveluntarjoajan arvonlisäverotunniste;  FI28692678

4) palveluntarjoajan ammattinimike; Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, valvova viranomainen oikeudenkäyntiavustajalautakunta, oikeudenkäyntiasioiden osalta asianajajaliiton yhteydessä toimiva valvontalautakunta sekä kuluttaja-asioissa kuluttajariitalautakunta.

5) Normaalitilanteissa tuntihintamme on 310,00€ (sis. alv).

6) Vastuuvakuutus tai vakuus ja sen maantieteellistä kattavuutta koskevat tiedot sekä vakuutuksen tai vakuuden antajan yhteystiedot. Vakuutusyhtiö Fennia, vakuutusnumero 490-7282952.

7) Kotipaikka: Jyväskylä

8) Yleiset toimeksiantosopimuksen ehdot. Ks. Yleiset sopimusehdot 2019

Puh. 0400-179 515 sähköposti: admin@vainamoisenlaki.com

Lakimies Lauri Louhio

 

Kysymyksiä? Lähetä viesti niin otamme sinuun yhteyttä!

15 + 15 =

”Kutsu kurjat, kutsu köyhät, sokeatki, vaivaisetki, rammatki, rekirujotki!Sokeat venehin soua, rammat ratsahin ajele,rujot re’in remmätellös! Kutsu kaikki Pohjan kansa ja kaikki Kalevan kansa, kutsu vanha Väinämöinen lailliseksi laulajaksi! Elä kutsu Kaukomieltä, tuota Ahti Saarelaista!”

-Kalevala

TARJOAMME MYÖS ILMAISTA OIKEUSAPUA

Suomessa on mahdollista saada maksutonta oikeusapua. Noin 75 % suomalaisista on varallisuusasemansa perusteella oikeutettuja saamaan osittain tai kokonaan julkisista varoista maksettavaa oikeusapua. Voit testata oman tilanteesi oikeusapulaskurista

Laskuriin