Kenpä tuohon tutkijaksi,
tutkijaksi, tuomariksi?
Vaka vanha Väinämöinen
tietäjä iän-ikuinen,
sepä tuohon tutkijaksi,
tutkijaksi, tuomariksi!

Oikeudenkäynti ja oikeusturvavakuutus

Katsotaan yhdessä kannattaako asiassanne esimerkiksi ryhtyä oikeudenkäyntiin tai muihin toimenpiteisiin, voitte varata ajan maksuttomaan alkuneuvotteluun, josta ei peritä teiltä mitään korvausta.

Ks. Hinnasto https://vainamoisenlaki.com/wp-content/uploads/2020/04/HINNASTO.pdf

Yksilöllistä palvelua

Otamme joissain tapauksissa  hoidettavaksi ns. maksuttomia oikeudenkäyntejä. Yksityishenkilöllä on mahdollisuus saada joko kokonaan tai osittain maksuton oikeudenkäynti, jos henkilön tulot eivät ylitä oikeusministeriön asettamia tulorajoja.

l

Monipuoliset palvelut

Hoidamme vankalla ammattitaidolla oikeudellisen neuvontatoiminnan, oikeudenkäyntien hoitamisen, valitusten laatimisen, asiakirjojen laatimisen, avustamisen neuvotteluissa ja riita-asioissa sekä muut oikeudelliset toimenpiteet.

TARJOAMME MYÖS ILMAISTA OIKEUSAPUA

Suomessa on mahdollista saada maksutonta oikeusapua. Noin 75 % suomalaisista on varallisuusasemansa perusteella oikeutettuja saamaan osittain tai kokonaan julkisista varoista maksettavaa oikeusapua. Voit testata oman tilanteesi oikeusapulaskurista

Laskuriin

Lakiasiaintoimisto Väinämöisen Laki Oy

Järkevät ratkaisut elämän haasteisiin 

Lakiasiaintoimisto Väinämöisen Laki Oy on perustettu vuonna 2017 Jyväskylässä. Annamme oikeudellista neuvontaa yksityishenkilöille ja yhteisöille sekä avustamme asiakkaita tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa. Yrityksen toiminta on keskittynyt erityisesti työoikeuden alaan.

Muita tyypillisesti hoidettavia asiaryhmiä ovat oikeudenkäynnit riita- ja rikosasioissa. Ulkoprosessuaalisista asioista mainittakoon yritysten lainopillinen neuvonta tai yksityishenkilöiden perintöoikeuden alaan liittyvät kysymykset. Palvelemme sinun ehdoillasi, eli huomioimme tavoitteet, taloudellisen tilanteen ja oikeudellisen avun tarpeen.

 

Hinnasto

 

  • Koronavirustilanteen johdosta laskimme hintoja tuntuvasti, jotta Teillä olisi mahdollisuus lakimiehen palveluihin myös erikoistilanteessa. Ks. hinnasto

  • Tuntihinnan määräytymisessä otamme huomioon mm. toimeksiantoon vaadittavan erityisasiantuntemuksen ja kiireellisyyden. Annamme hinta-arvion tai selvitämme laskutusperusteet ennen toimeksiannon aloittamista.

  • Toimeksiannon kulut, kuten esimerkiksi matka- ja majoituskulut sekä viranomaisten perimät maksut, veloitetaan erikseen niiden suuruisina.

  • Selvitämme mahdollisuutesi saada korvausta oikeusturvavakuutuksestasi tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua. Oikeusturvavakuutusasioissa annamme erillisen toimeksiantotarjouksen ja tuntihinnan. Oikeusapuasioissa työn hintamme määräytyy siitä annettujen säännösten mukaan.

Katso myös

–  Tietosuojaseloste

Yleiset toimeksiantosopimusehdot, joiden nojalla hoidamme toimeksiantoa: https://vainamoisenlaki.com/wp-content/uploads/2020/04/Yleiset-sopimusehdot-2020.pdf

Kysymyksiä? Lähetä viesti niin otamme sinuun yhteyttä!

2 + 15 =

”Kutsu kurjat, kutsu köyhät, sokeatki, vaivaisetki, rammatki, rekirujotki!Sokeat venehin soua, rammat ratsahin ajele,rujot re’in remmätellös! Kutsu kaikki Pohjan kansa ja kaikki Kalevan kansa, kutsu vanha Väinämöinen lailliseksi laulajaksi! Elä kutsu Kaukomieltä, tuota Ahti Saarelaista!”

-Kalevala